Rozeboom’s Authentieke ‘Piccolo II’, een compacte en complete oplossing voor professioneel ijsverkoop: flexibiliteit, efficiëntie en persoonlijke flair gecombineerd in een ijsbeleving op wielen.

Piccolo II

Rozeboom’s Authentieke “Piccolo II” is een professionele handkar, speciaal ontworpen voor het verkopen van vers schepijs op locatie. De “Piccolo II” is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte, maar toch zeer complete en efficiënte manier om ijs te verkopen.

Met de “Piccolo II” heb je alles bij de hand wat je nodig hebt om je klanten te voorzien van heerlijk ijs. Zo beschikt deze handkar over een watervoorziening met twee tanks van 25 liter voor zowel vuil als schoon water, waardoor je altijd de mogelijkheid hebt om de ijsknijpers en je handen schoon te maken en te houden. En als kers op de taart beschikt de “Piccolo II” zelfs over een douche voor de ijsknijpers. Ook is er een hoornhouder bij in de vorm van een transparante ronde koker.

Bovendien is de “Piccolo II” door zijn compacte formaat van slechts 90 cm breed perfect geschikt voor gebruik op locaties met beperkte ruimte. Dankzij deze afmetingen kan de “Piccolo II” zelfs door een standaard deuropening van 90 cm breed.

Maar dat is nog niet alles. De “Piccolo II” is namelijk ook voorzien van 4 koelelementen, waardoor het ijs tot wel 8 tot 9 uur ijskoud blijft. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over smeltend ijs op warme dagen.

En als je klanten willen pinnen, dan is dat geen enkel probleem. De “Piccolo II” beschikt namelijk over een stekker voor een pinapparaat.

Al deze eigenschappen maken Rozeboom’s Authentieke “Piccolo II” de perfecte handkar voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een compacte en efficiënte handkar voor evenementen, festivals of markten, de “Piccolo II” heeft alles in huis om jouw ijsverkoop tot een groot succes te maken. Met de “Piccolo II” heb je niet alleen een handkar, maar een complete en hoogwaardige ijsbeleving op wielen.

Rozeboom’s Authentieke “Piccolo II” kan volledig worden gepersonaliseerd en op maat gemaakt worden volgens uw specifieke wensen en behoeften, om ervoor te zorgen dat uw ijsbedrijf een professionele en unieke uitstraling heeft

Wil je meer weten over de mogelijkheden en eigenschappen van de “Piccolo II”? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over deze indrukwekkende handkar en helpen je graag verder met het realiseren van jouw ijsdroom op locatie.