Bicicletta II

Rozeboom’s Authentieke “Bicicletta II” is niet zomaar een ijskar, het is een ware belevenis op wielen. Met deze ijsfiets heb je alles in huis om op een professionele en efficiënte manier ijs te verkopen. De “Bicicletta II” beschikt namelijk over een indrukwekkend scala aan eigenschappen, waaronder een watervoorziening met twee tanks van 25 liter voor zowel vuil als schoon water. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om de ijsknijpers en je handen schoon te maken en te houden. En als kers op de taart beschikt de “Bicicletta II” zelfs over een douche voor de ijsknijpers.

Maar dat is nog niet alles. De “Bicicletta II” is namelijk ook voorzien van een accu en oplader, waardoor je altijd verzekerd bent van stroom voor je ijsfiets. En als je klanten willen pinnen, dan is dat geen enkel probleem. De “Bicicletta II” beschikt namelijk over een stekker voor een pinapparaat.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de koeling. De “Bicicletta II” blijft altijd op de perfecte temperatuur dankzij de vier koelelementen, waardoor het ijs tot wel 8 tot 9 uur ijskoud blijft. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over smeltend ijs op warme dagen.

Al deze eigenschappen maken Rozeboom’s Authentieke “Bicicletta II” de perfecte ijsfiets voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een indrukwekkende blikvanger voor een evenement, of naar een efficiënte manier om ijs te verkopen op drukke dagen, de “Bicicletta II” heeft alles in huis om jouw ijsverkoop tot een groot succes te maken. Met de “Bicicletta II” heb je niet alleen een ijsfiets, maar een complete en hoogwaardige ijsbeleving op wielen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *